InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  SRBIJA Utorak, 16.10.2018 || Kontroling u hotelijerstvu - savladajte najnoviju verziju USALI standarda  |  Odabrani najbolji barmeni na Schweppes Mixology takmičenju  |  Carlsberg investira u Kronenbourg pivaru  |  Radissonovi planovi za rast  |  Belgrade Food Show početkom novembra  |  Početkom oktobra Beogradska nedelja restorana  |  TripAdvisor biće društvena mreža za ljubitelje putovanja  |  Karisma Hotels & Resorts od novembra upravlja Irotama Resortom  |  Na prodaju vranjski Navip sa nepokretnostima i opremom  |  Prvi "Festival srpske trpeze”  |  I u ovoj godini Plantaže nastavljaju sa priznanjima  |  Otkrivena pivara stara 13 hiljada godina  |  Metro prodaje Real hipermarkete, fokusira se na veleprodaju  |  Nastavlja se BarcaffèBarista Tour  |  „Trezno i oprezno- izaberi odgovorno“ povodom Svetskog dana odgovorne konzumacije piva  |  Zapažena prezentacija Zlatibora u Celju  |  Indijske investicije u hotelijerstvo Vrnjačke Banje i prestonice  |  Otvoren konkurs za sedmu generaciju Mladih lidera  |  Dejan Pejčinović novi COO Mona Hotel Management-a  |  Moguće da će cene piva rasti sledeće godine  |   ||
   

Srbija: Čokoladno veče u Saint Ten hotelu

11.01.2018
U butik hotelu Saint Ten u saradnji sa renomiranim brendom najfinije belgijske čokolade, Callebaut, je 9. januara održan poseban događaj: Chocolate is Forever.
 
 
 
Ljubitelji poslastica su tom prilikom uživali u prepoznatljivim dezertima vlasnika i glavnog poslastičara beogradske Mandarine, Krsta Radovića, koji je ujedno i zvanični ambasador brenda Callebaut. Posebno za Saint Ten Hotel, on je osmislio tri kolača unikatnih ukusa, koji će se od sada služiti samo u ovom hotelu.

Gosti događaja su takođe imali priliku da ispijaju čokoladne koktele poznatog belgijskog Callebaut majstora čokolade Marka Pukea i slaste se njegovim poznatim pralinama najrazličitijih ukusa. Na šestom spratu hotela u posebnoj tzv. Multifunkcionalnoj sobi iza zatvorenih vrata gosti su uz posebnu pozivnicu mogli da zavire u Mystery Ruby svet, u kom su uživali u najnovijoj, četvrtoj, vrsti čokolade koja za javnost predstavljena do sada tek na par lokacija u svetu  – prirodno ružičastoj čokoladi zvanoj Ruby -  i njenom laganom i blago voćnom ukusu. 

Zahvaljujemo se partnerima na ukazanom poverenju i sjajnoj saradnji. Odužićemo se onim što najbolje umemo: inovacijama, kreativnošću, kvalitetom, pouzdanošću i bezbednošću naših proizvoda. Što se tiče ove divne saradnje sa hotelom Saint Ten - čokolada se moze dobro upariti sa vrhunskm vinom i pivom... ali je najbolje kada se upari sa jedinstvenim ambijentom i istorijom koji poseduje ovaj objekat, rekao je generalni direktor kompanije Barry Callebaut za Jugoistočnu Evropu, Stojan Kemera.
 


Nazad
 

 
 
facebook 
 
back to top