InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  SRBIJA Petak, 20.04.2018 || Slovenija spremna za novu turističku sezonu  |  Program redukcije otpada hrane donosi uštedu hotelima  |  Promene na čelu kompanije Philip Morris  |  Marbo uručio prvu donaciju lopti  |  Trebinje uskoro dobija još jedan hotel  |  Srbija se predstavlja u Dubajiu  |  Hotel Chedi uskoro u Luštica Bay-u  |  Restoran koji služi bespaltne obroke za siromašne  |  Grand Prix za Mlekoprodukt  |  Nova pravila za terase kafića u Skoplju  |  Radisson Hotel Group širi poslovanje u južnoj Aziji  |  Otvoren Hilton Imperial u Dubrovniku  |  Hotel Partizan i dalje čeka novog vlasnika   |  Hotel Zepter Drina dobija spa centar  |  San Pellegrino prihodovao 895 miliona evra  |  Darežljivi gost ostavio bakšiš od 2.000 dolara  |  Keynote govornik - Christian Majgaard, nekadašnji najuspešniji globalni direktor kompanije Lego  |  Odlična zimska sezona u BiH  |  Veća ulaganja za veći broj turista  |  Skuplja kafa u kafićima u Bitolji  |   ||
   

Srbija: Čokoladno veče u Saint Ten hotelu

11.01.2018
U butik hotelu Saint Ten u saradnji sa renomiranim brendom najfinije belgijske čokolade, Callebaut, je 9. januara održan poseban događaj: Chocolate is Forever.
 
 
 
Ljubitelji poslastica su tom prilikom uživali u prepoznatljivim dezertima vlasnika i glavnog poslastičara beogradske Mandarine, Krsta Radovića, koji je ujedno i zvanični ambasador brenda Callebaut. Posebno za Saint Ten Hotel, on je osmislio tri kolača unikatnih ukusa, koji će se od sada služiti samo u ovom hotelu.

Gosti događaja su takođe imali priliku da ispijaju čokoladne koktele poznatog belgijskog Callebaut majstora čokolade Marka Pukea i slaste se njegovim poznatim pralinama najrazličitijih ukusa. Na šestom spratu hotela u posebnoj tzv. Multifunkcionalnoj sobi iza zatvorenih vrata gosti su uz posebnu pozivnicu mogli da zavire u Mystery Ruby svet, u kom su uživali u najnovijoj, četvrtoj, vrsti čokolade koja za javnost predstavljena do sada tek na par lokacija u svetu  – prirodno ružičastoj čokoladi zvanoj Ruby -  i njenom laganom i blago voćnom ukusu. 

Zahvaljujemo se partnerima na ukazanom poverenju i sjajnoj saradnji. Odužićemo se onim što najbolje umemo: inovacijama, kreativnošću, kvalitetom, pouzdanošću i bezbednošću naših proizvoda. Što se tiče ove divne saradnje sa hotelom Saint Ten - čokolada se moze dobro upariti sa vrhunskm vinom i pivom... ali je najbolje kada se upari sa jedinstvenim ambijentom i istorijom koji poseduje ovaj objekat, rekao je generalni direktor kompanije Barry Callebaut za Jugoistočnu Evropu, Stojan Kemera.
 


Nazad
 


 
 
facebook 
 
back to top