InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  SRBIJA Subota, 20.01.2018 || Delta Holding i dalje zainteresovan za Sava Centar  |  Broj destilerija džina udvostručen od 2011.  |  Belgijanci piju najviše, Srbi na 12. mestu  |  Hotelske investicije više od 5 milijardi funti  |  Broj turista u svetu porastao za sedam odsto  |  Izvoz konjaka porastao treću godinu zaredom  |  Sve više trgovaca otvara barove u okviru supermarketa  |  Delta će graditi InterContinental Beograd  |  Hotel Mama Shelter otvara nova radna mesta   |  Indigo Venice Sant’Elena 2019. u Veneciji  |  Booking.com dodelio nagrade “Guest Review” za 2017. godinu  |  Velika promocija novog Coca-Cola proizvoda  |  Matijević kupio hotel Slavija Lux  |  Prvi gosti u kompleksu Lazure Marina&Hotel u Meljinama od maja  |  Anantara i Avani prestaju sa korišćenjem plastičnih slamki  |  Sombor menja uslove za postavljanje bašta ugostiteljskih objekata  |  Ulaganja od 60 miliona evra u zimski turizam do 2020. godine  |  Hilton ovorio hotel na jezeru Komo  |  Novi Radisson Blu Park Royal Palace u Beču   |  Metro izvestio o rastu prodaje, HoReCa glavni pokretač rasta  |   ||
   

Srbija: Čokoladno veče u Saint Ten hotelu

11.01.2018
U butik hotelu Saint Ten u saradnji sa renomiranim brendom najfinije belgijske čokolade, Callebaut, je 9. januara održan poseban događaj: Chocolate is Forever.
 
 
 
Ljubitelji poslastica su tom prilikom uživali u prepoznatljivim dezertima vlasnika i glavnog poslastičara beogradske Mandarine, Krsta Radovića, koji je ujedno i zvanični ambasador brenda Callebaut. Posebno za Saint Ten Hotel, on je osmislio tri kolača unikatnih ukusa, koji će se od sada služiti samo u ovom hotelu.

Gosti događaja su takođe imali priliku da ispijaju čokoladne koktele poznatog belgijskog Callebaut majstora čokolade Marka Pukea i slaste se njegovim poznatim pralinama najrazličitijih ukusa. Na šestom spratu hotela u posebnoj tzv. Multifunkcionalnoj sobi iza zatvorenih vrata gosti su uz posebnu pozivnicu mogli da zavire u Mystery Ruby svet, u kom su uživali u najnovijoj, četvrtoj, vrsti čokolade koja za javnost predstavljena do sada tek na par lokacija u svetu  – prirodno ružičastoj čokoladi zvanoj Ruby -  i njenom laganom i blago voćnom ukusu. 

Zahvaljujemo se partnerima na ukazanom poverenju i sjajnoj saradnji. Odužićemo se onim što najbolje umemo: inovacijama, kreativnošću, kvalitetom, pouzdanošću i bezbednošću naših proizvoda. Što se tiče ove divne saradnje sa hotelom Saint Ten - čokolada se moze dobro upariti sa vrhunskm vinom i pivom... ali je najbolje kada se upari sa jedinstvenim ambijentom i istorijom koji poseduje ovaj objekat, rekao je generalni direktor kompanije Barry Callebaut za Jugoistočnu Evropu, Stojan Kemera.
 


Nazad
 

 
 
facebook 
 
back to top