InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  SRBIJA Nedelja, 22.07.2018 || Ponuda Delte za Sava centar nepotpuna, ali se pregovori nastavljaju  |  EU odobrila Zakon o zaštiti podataka o ličnosti  |  Beograd dobija InterContinental   |  Metro lansirao novu globalnu brend kampanju  |  Marriott izbacuje slamke iz upotrebe   |  Nestlé otvorio novi proizvodni pogon kafe u Vijetnamu  |  I kanadski fast food lanac Tim Hortons stiže u Kinu  |  Pepsico predstavio finaliste Nutrition Greengouse programa  |  Plantaže ugostile guvernera američke države Mejn  |  Banja Rusanda privlači iranske turiste  |  Palma de Majorka u borbi protiv ekcesivnog turizma  |  Pernod Ricard u poslu sa bezalkoholnim "džinom"  |   Nestle i JAB zainteresovani za preuzimanje Illy-ja  |  Hiljade posetilaca Exita iskoristilo besplatan Heineken taksi prevoz  |  Postavljen kamen temeljac za Merkur Palace  |  Airbnb upozoren da krši propise o zaštiti potrošača  |  Obilazak Balkana za Amerikance  |  Kakva je budućnost hotela Bristol  |  Inovacije, investicije i rast prihoda za Delta Holding  |  Svetoslav Atanasov na čelu Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora  |   ||
   

Srbija: Čokoladno veče u Saint Ten hotelu

11.01.2018
U butik hotelu Saint Ten u saradnji sa renomiranim brendom najfinije belgijske čokolade, Callebaut, je 9. januara održan poseban događaj: Chocolate is Forever.
 
 
 
Ljubitelji poslastica su tom prilikom uživali u prepoznatljivim dezertima vlasnika i glavnog poslastičara beogradske Mandarine, Krsta Radovića, koji je ujedno i zvanični ambasador brenda Callebaut. Posebno za Saint Ten Hotel, on je osmislio tri kolača unikatnih ukusa, koji će se od sada služiti samo u ovom hotelu.

Gosti događaja su takođe imali priliku da ispijaju čokoladne koktele poznatog belgijskog Callebaut majstora čokolade Marka Pukea i slaste se njegovim poznatim pralinama najrazličitijih ukusa. Na šestom spratu hotela u posebnoj tzv. Multifunkcionalnoj sobi iza zatvorenih vrata gosti su uz posebnu pozivnicu mogli da zavire u Mystery Ruby svet, u kom su uživali u najnovijoj, četvrtoj, vrsti čokolade koja za javnost predstavljena do sada tek na par lokacija u svetu  – prirodno ružičastoj čokoladi zvanoj Ruby -  i njenom laganom i blago voćnom ukusu. 

Zahvaljujemo se partnerima na ukazanom poverenju i sjajnoj saradnji. Odužićemo se onim što najbolje umemo: inovacijama, kreativnošću, kvalitetom, pouzdanošću i bezbednošću naših proizvoda. Što se tiče ove divne saradnje sa hotelom Saint Ten - čokolada se moze dobro upariti sa vrhunskm vinom i pivom... ali je najbolje kada se upari sa jedinstvenim ambijentom i istorijom koji poseduje ovaj objekat, rekao je generalni direktor kompanije Barry Callebaut za Jugoistočnu Evropu, Stojan Kemera.
 


Nazad
 

 
 
facebook 
 
back to top