InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  SRBIJA Utorak, 16.10.2018 || Kontroling u hotelijerstvu - savladajte najnoviju verziju USALI standarda  |  Odabrani najbolji barmeni na Schweppes Mixology takmičenju  |  Carlsberg investira u Kronenbourg pivaru  |  Radissonovi planovi za rast  |  Belgrade Food Show početkom novembra  |  Početkom oktobra Beogradska nedelja restorana  |  TripAdvisor biće društvena mreža za ljubitelje putovanja  |  Karisma Hotels & Resorts od novembra upravlja Irotama Resortom  |  Na prodaju vranjski Navip sa nepokretnostima i opremom  |  Prvi "Festival srpske trpeze”  |  I u ovoj godini Plantaže nastavljaju sa priznanjima  |  Otkrivena pivara stara 13 hiljada godina  |  Metro prodaje Real hipermarkete, fokusira se na veleprodaju  |  Nastavlja se BarcaffèBarista Tour  |  „Trezno i oprezno- izaberi odgovorno“ povodom Svetskog dana odgovorne konzumacije piva  |  Zapažena prezentacija Zlatibora u Celju  |  Indijske investicije u hotelijerstvo Vrnjačke Banje i prestonice  |  Otvoren konkurs za sedmu generaciju Mladih lidera  |  Dejan Pejčinović novi COO Mona Hotel Management-a  |  Moguće da će cene piva rasti sledeće godine  |   ||
   

Svet: Molson Coors kupuje Aspall Cider

10.01.2018
Severnoamerički pivski gigant Molson Coors najavio je da će kupiti cider kompaniju Aspall.
 

Preuzimanje bi trebalo da ojača portfolio kompanije u kategoriji cidera na svetskim tržištima. Iz Molson Coorsa su rekli da će iskoristiti svoje ekspertize u marketingu, distribuciji i logistici kako bi uvećali rast Aspall brenda u Velikoj Britaniji, ali i na ostalim ključnim svetskim tržištima. 

Inače, Aspall je osnovao 1728. Clement Chevallier, a ovom kompanijom rukovodi osma generacija porodice Chevallier iz Aspall parohije - Suffolk, gde su i posadili prve voćnjake.
  
Njihovi proizvodi uključuju Premium Cru Cyder, Aspall Cyder, Clement’s Four, Cyderkyn i Imperial Vintage. Takođe, proizvode i specijalno sirće, Aspall Organic Cyder vinegar, napravljeno specijalnim procesom fermentacije, koji je prema navodima Molson Coorsa, jedinstven na svetu. 

Članovi porodice Chevallier će ostati deo poslovanja i imaće ključnu ulogu u formiranju strategije Aspalla, naveli sui z Molson Coorsa.
 
Veoma smo zadovoljni što smo Aspall dodali našem portfoliju. Chevallier porodica proizvodi cider skoro 300 godina i njihovi brendovi će sigurno obogatiti naš portfolio. Mi se radujemo tome da pomognemo Aspallu da postane premijum brend cidera u Velikoj Britaniji, a radićemo i na poboljšanju pozicije brenda sirćeta u cilju premijumizacije celog portfolija, rekao je Phil Whitehead, dirketor jedinice Molson Coorsa za Veliku Britaniju i Irsku. 
 
Izvor: www.esmmagazine.com

Nazad
 

 
 
facebook 
 
back to top