InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  SRBIJA Utorak, 16.10.2018 || Kontroling u hotelijerstvu - savladajte najnoviju verziju USALI standarda  |  Odabrani najbolji barmeni na Schweppes Mixology takmičenju  |  Carlsberg investira u Kronenbourg pivaru  |  Radissonovi planovi za rast  |  Belgrade Food Show početkom novembra  |  Početkom oktobra Beogradska nedelja restorana  |  TripAdvisor biće društvena mreža za ljubitelje putovanja  |  Karisma Hotels & Resorts od novembra upravlja Irotama Resortom  |  Na prodaju vranjski Navip sa nepokretnostima i opremom  |  Prvi "Festival srpske trpeze”  |  I u ovoj godini Plantaže nastavljaju sa priznanjima  |  Otkrivena pivara stara 13 hiljada godina  |  Metro prodaje Real hipermarkete, fokusira se na veleprodaju  |  Nastavlja se BarcaffèBarista Tour  |  „Trezno i oprezno- izaberi odgovorno“ povodom Svetskog dana odgovorne konzumacije piva  |  Zapažena prezentacija Zlatibora u Celju  |  Indijske investicije u hotelijerstvo Vrnjačke Banje i prestonice  |  Otvoren konkurs za sedmu generaciju Mladih lidera  |  Dejan Pejčinović novi COO Mona Hotel Management-a  |  Moguće da će cene piva rasti sledeće godine  |   ||
   

NAJAVA: Početkom oktobra Beogradska nedelja restorana

19.09.2018
Pod sloganom „Svi ste pozvani!" veliki gastronomski festival Beogradska nedelja restorana, ove godine biće održan od 1. do 7. oktobra u 50 odabranih ugostiteljskih objekata u prestonici.
 

U svim restoranima koji su deo Beogradske nedelje restorana, gosti će imati priliku da uživaju u kreacijama šefova kuhinja po jedinstvenoj ceni od 1.200 dinara. Posebni jelovnici sastoje se od najmanje tri sleda: predjela ili supe, glavnog jela i deserta, a sastavljeni su tako da goste provedu kroz autentična i upečatljiva jela koja na najbolji način predstavljaju filozofiju i koncept konkretnog restorana.   

Restorane koje smo uključili u Nedelju restorana pažljivo su odabrani tako da njihovi jelovnici pokriju širok spektar kulinarskih škola, te regionalnih i nacionalnih kuhinja. Uživaće i ljubitelji mesa, kao i vegetarijanci, ali i oni koji preferiraju ribu, paste, burgere ili egzotične ukuse Dalekog Istoka, rekao je Igor Luković, isped organizacije Nedelje restorana.
 
On je dodao da Nedelja restorana stavlja Beograd na mapu svetskih metropola u kojima se ova manifestacija održava već dve decenije. Počelo je u Njujorku 1992. godine, kada je održana prva Nedelja restorana, a nastavilo se širom sveta, u velikim gradovima koji mogu da ponude raznovrsnost kuhinja i da dovedu veliki broj gostiju u restorane. Beograd je odavno zaslužio ovako nešto, jer u gastronomskom smislu zaista ima šta da ponudi, dodaje Luković.
 
Spisak svih restorana, koji učestvuju u manifestaciji, sa specijalnim festivalskim jelovnicima i sve dodaten informacije možete pogeldati na zvaničnom sajtu manifestacije.


Nazad
 

 
 
facebook 
 
back to top