InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  SRBIJA Petak, 20.04.2018 || Slovenija spremna za novu turističku sezonu  |  Program redukcije otpada hrane donosi uštedu hotelima  |  Promene na čelu kompanije Philip Morris  |  Marbo uručio prvu donaciju lopti  |  Trebinje uskoro dobija još jedan hotel  |  Srbija se predstavlja u Dubajiu  |  Hotel Chedi uskoro u Luštica Bay-u  |  Restoran koji služi bespaltne obroke za siromašne  |  Grand Prix za Mlekoprodukt  |  Nova pravila za terase kafića u Skoplju  |  Radisson Hotel Group širi poslovanje u južnoj Aziji  |  Otvoren Hilton Imperial u Dubrovniku  |  Hotel Partizan i dalje čeka novog vlasnika   |  Hotel Zepter Drina dobija spa centar  |  San Pellegrino prihodovao 895 miliona evra  |  Darežljivi gost ostavio bakšiš od 2.000 dolara  |  Keynote govornik - Christian Majgaard, nekadašnji najuspešniji globalni direktor kompanije Lego  |  Odlična zimska sezona u BiH  |  Veća ulaganja za veći broj turista  |  Skuplja kafa u kafićima u Bitolji  |   ||
   

NAJAVA: Ukusi Sardinije u Beogradu

13.04.2018
Falkensteiner Resort Capo Boi zajedno sa šefom kuhinje Massimom Balia posetiće i ove godine Beograd od 18. do 21. aprila. U toj nedelji u restoranu hotela Falkensteiner, gosti će moći da uživaju u specifičnoj kuhinji Sardinije, zvucima italijanske muzike uživo, kao i u pravom italijanskom sladoledu koji će pripremati čuveni poslastičar Marco Serra iz Torina.

Ljudi na Sardiniji žive duže jer jedu bolje - moto je šefa kuhinje Massima Balie koji je rođen, i još uvek živi na Sardiniji. On je lokalna gastronomska zvezda, a njegova tipična mediteranska i sardinijska kuhinja se bazira na jednostavnim sastojcima i deo je nasleđa od nekoliko hiljada godina.

Marco Serra je pravi stručnjak za sladolede i sam učestvuje u svim fazama pripreme. On pronalazi originalne sirovine. Osmišljava nove ukuse, meša sastojke i proba finalni proizvod. Kažu da za svoj sladoled kombinuje tradicionalno znanje sa novim varijacijama. 
 

Nazad
 


 
 
facebook 
 
back to top