InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  SRBIJA Nedelja, 22.07.2018 || Ponuda Delte za Sava centar nepotpuna, ali se pregovori nastavljaju  |  EU odobrila Zakon o zaštiti podataka o ličnosti  |  Beograd dobija InterContinental   |  Metro lansirao novu globalnu brend kampanju  |  Marriott izbacuje slamke iz upotrebe   |  Nestlé otvorio novi proizvodni pogon kafe u Vijetnamu  |  I kanadski fast food lanac Tim Hortons stiže u Kinu  |  Pepsico predstavio finaliste Nutrition Greengouse programa  |  Plantaže ugostile guvernera američke države Mejn  |  Banja Rusanda privlači iranske turiste  |  Palma de Majorka u borbi protiv ekcesivnog turizma  |  Pernod Ricard u poslu sa bezalkoholnim "džinom"  |   Nestle i JAB zainteresovani za preuzimanje Illy-ja  |  Hiljade posetilaca Exita iskoristilo besplatan Heineken taksi prevoz  |  Postavljen kamen temeljac za Merkur Palace  |  Airbnb upozoren da krši propise o zaštiti potrošača  |  Obilazak Balkana za Amerikance  |  Kakva je budućnost hotela Bristol  |  Inovacije, investicije i rast prihoda za Delta Holding  |  Svetoslav Atanasov na čelu Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora  |   ||
   

NAJAVA: Ukusi Sardinije u Beogradu

13.04.2018
Falkensteiner Resort Capo Boi zajedno sa šefom kuhinje Massimom Balia posetiće i ove godine Beograd od 18. do 21. aprila. U toj nedelji u restoranu hotela Falkensteiner, gosti će moći da uživaju u specifičnoj kuhinji Sardinije, zvucima italijanske muzike uživo, kao i u pravom italijanskom sladoledu koji će pripremati čuveni poslastičar Marco Serra iz Torina.

Ljudi na Sardiniji žive duže jer jedu bolje - moto je šefa kuhinje Massima Balie koji je rođen, i još uvek živi na Sardiniji. On je lokalna gastronomska zvezda, a njegova tipična mediteranska i sardinijska kuhinja se bazira na jednostavnim sastojcima i deo je nasleđa od nekoliko hiljada godina.

Marco Serra je pravi stručnjak za sladolede i sam učestvuje u svim fazama pripreme. On pronalazi originalne sirovine. Osmišljava nove ukuse, meša sastojke i proba finalni proizvod. Kažu da za svoj sladoled kombinuje tradicionalno znanje sa novim varijacijama. 
 

Nazad
 

 
 
facebook 
 
back to top