InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  SRBIJA Utorak, 16.10.2018 || Kontroling u hotelijerstvu - savladajte najnoviju verziju USALI standarda  |  Odabrani najbolji barmeni na Schweppes Mixology takmičenju  |  Carlsberg investira u Kronenbourg pivaru  |  Radissonovi planovi za rast  |  Belgrade Food Show početkom novembra  |  Početkom oktobra Beogradska nedelja restorana  |  TripAdvisor biće društvena mreža za ljubitelje putovanja  |  Karisma Hotels & Resorts od novembra upravlja Irotama Resortom  |  Na prodaju vranjski Navip sa nepokretnostima i opremom  |  Prvi "Festival srpske trpeze”  |  I u ovoj godini Plantaže nastavljaju sa priznanjima  |  Otkrivena pivara stara 13 hiljada godina  |  Metro prodaje Real hipermarkete, fokusira se na veleprodaju  |  Nastavlja se BarcaffèBarista Tour  |  „Trezno i oprezno- izaberi odgovorno“ povodom Svetskog dana odgovorne konzumacije piva  |  Zapažena prezentacija Zlatibora u Celju  |  Indijske investicije u hotelijerstvo Vrnjačke Banje i prestonice  |  Otvoren konkurs za sedmu generaciju Mladih lidera  |  Dejan Pejčinović novi COO Mona Hotel Management-a  |  Moguće da će cene piva rasti sledeće godine  |   ||
   

NAJAVA: Ukusi Sardinije u Beogradu

13.04.2018
Falkensteiner Resort Capo Boi zajedno sa šefom kuhinje Massimom Balia posetiće i ove godine Beograd od 18. do 21. aprila. U toj nedelji u restoranu hotela Falkensteiner, gosti će moći da uživaju u specifičnoj kuhinji Sardinije, zvucima italijanske muzike uživo, kao i u pravom italijanskom sladoledu koji će pripremati čuveni poslastičar Marco Serra iz Torina.

Ljudi na Sardiniji žive duže jer jedu bolje - moto je šefa kuhinje Massima Balie koji je rođen, i još uvek živi na Sardiniji. On je lokalna gastronomska zvezda, a njegova tipična mediteranska i sardinijska kuhinja se bazira na jednostavnim sastojcima i deo je nasleđa od nekoliko hiljada godina.

Marco Serra je pravi stručnjak za sladolede i sam učestvuje u svim fazama pripreme. On pronalazi originalne sirovine. Osmišljava nove ukuse, meša sastojke i proba finalni proizvod. Kažu da za svoj sladoled kombinuje tradicionalno znanje sa novim varijacijama. 
 

Nazad
 

 
 
facebook 
 
back to top